آخرین اخبــار ایران و جهان
کمبود دارو در مناطق زلزله زده نداریم
آغاز بازسازی بیمارستانهای اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب/ بیمارستان اسلام آباد غرب ظرف دو هفته و سرپل ذهاب ظرف سه ماه آینده به طور کامل بازسازی می شود
معدوم سازی 11 تن مواد غذایی فاسد در مسیر راهپیمایی حرم رضوی
اعزام سه تیم بهداشت محیط از دانشگاه های معین و یک تیم از مرکز سلامت محیط و کار به مناطق زلزله زده
انجام 53 مورد عمل جراحی برای بیماران زلزله‌زده اعزامی به استان همدان
تاکید قائم مقام وزیر بهداشت بر گسترش برنامه مراقبت در منزل در مراکز روانپزشکی
راه اندازی نخستین شبکه سازمان های مردم نهاد و خیریه های سرطان کشور
هزینه درمان مصدومان حادثه دیده در زلزله کاملا رایگان است/ هیچ گونه همه گیری درخصوص بیماری های واگیر در مناطق زلزله زده وجود ندارد/ استقرار هشتمین بیمارستان صحرایی از فردا
سیستم آزمایشگاهی مناطق زلزله غرب کشور بازسازی می شود/ استقرار آزمایشگاه سیار در مناطق زلزله زده
ارائه خدمات فوری در شرایط بحرانی، نیاز به مدیریت جهادی و ایثار دارد
اوقات شــرعی
نظر سنجــی
آخرین اخبار معاونت بهداشتی

کارشناسان مرکز سلامت محیط و کاروزارت بهداشت از آزمایشگاه نظارتی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی و تجهیزات آن بازدید کردند.

تغذيه صحيح در قدرت يادگيري كودكان موثر است و نخوردن صبحانه مي تواند اثرات منفي بر يادگيري آنها داشته باشد.

جلسه آموزشی سلامت سالمندان به صورت ویدئو کنفرانس با شهرستان های تحت پوشش دانشگاه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در مصاحبه ای با روابط عمومی این معاونت، فواید مصرف غلات سبوسدار را بیان کرد.

کارگاه ثبت بیماری های واگیر مشمول نظام مراقبت و سامانه عفونت های بیمارستانی در سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.

طرح مکمل یاری آهن و ویتامین D در دانش اموزان طرح مکمل یاری آهن و ویتامین D صبح امروز به همت واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان با حضور مسئولین مرکز بهداشت استان و شهرستان کرمان و آموزش و پرورش در مدرسه شهید اسدالله ایرانمنش ناحیه 2 کرمان آغاز شد.

کارگاه آموزشی بلوغ ویژه کارشناسان سلامت روان و بهداشت مدارس مراکز بهداشتی در سالن سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

طی جلسه ای در معاونت بهداشتی دانشگاه، هماهنگی های لازم جهت اجرای طرح روستای سالم در سکنج ماهان به عمل آمد.

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، سالروز جهانی غذاست. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود.

کارگاه آموزشی ارزیابان منتخب قطب های 7 و 8 کشوری (قطب های کرمان و اصفهان) به مدت سه روز به همت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

طراحی، اجرا و پشتیبانی : karamoozian.ir