تازه ترین خبــرها
برگزاری جلسه آموزشی مهارت ارتباط مؤثر در تکیه امام رضا(ع) شهر راور
کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده
کارگاه مراقبت عملی سالمندان در حال برگزاری می باشد
تقدیر دانشجویان دانشکده بهداشت از کارشناس آزمایشگاه سم شناسی این دانشکده
برگزاری جلسه آموزشی سلامت روان ویژه روان شناسان و مشاوران شهرستان راور
پیام رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان به مناسبت روز هوای پاک
سمپوزیوم فوریت های مامائی برگزار شد
بازدید اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت کرمان از کانون سلامت محلات
برگزاری جلسه هم اندیشی طرح جانمایی جغرافیایی مراکز کاهش آسیب
برگزاری کارگاه آموزش عملی مراقبت های سالمندان در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان راور
اجرای میز خدمت در مصلی نماز جمعه این شهرستان
آب مروارید یکی از علل شایع نابینایی در دنیا
17100سی سی خون توسط کارکنان دانشگاه اهدا شد
مراسم بزرگداشت و تجلیل از مادران شهید برگزار شد
امام حسین (ع) : هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
اماکن تاریخی و طبیعت اطراف کرمان
اولین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد+تصاویر
شهید حمید ادیبی از گمنامی تا....+تصویر شهید
ما بر تمامی احوال واخبار شما اگاه وآشنائیم وچیزی از شما نزد ما پنهان نیست.حضرت ولی عصر (عج)
طبیعت زیبای کرمان
متن کامل خبــر
کد خبر: 46704 | تاریخ وقوع: 1397/08/15 | تاریخ انتشار: 1397/08/15 | 12:03 PM | بازدید: 311    


سبوسی که هنگام پخت به نان اضافه می‌شود، ارزش غذایی ندارد
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: سبوسی که در نانوایی هنگام پخت استفاده می شود خوراک دام است و ارزش غذایی ندارد.

بهاره غیاثی افزود: با اینکه پزشکان بر مصرف نان سبوس دار تاکید دارند اما سبوسی که هنگام پخت به نان اضافه می شود نه تنها مفید نبوده بلکه برای بدن انسان ضرر دارد.

 وی با بیان اینکه سبوس چند نوع است گفت: هر یک از انواع سبوس در فرایندهای متفاوت آسیاب بدست می آیند، به طوری که در پوست گیری سطحی، سبوس مخصوص خوراک دام بدست می آید و زبر است.

وی ادامه داد: سبوس مخصوص نان نیز از همان کارخانه ها تولید می شود، اما باید پس از چند بار جداسازی پوست به دست آید.

غیاثی گفت: متاسفانه در برخی از موارد مشاهده شده که از سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود که نه تنها هیچ خاصیتی ندارد، بلکه مضر است و با این کار سم وارد بدن خودمان می‌کنیم.

وی افزود: همه سموم، فلزات سنگین و باقی‌مانده‌های شیمیایی روی سبوس دامی می‌نشیند و با مصرف آن به سلامت خودمان آسیب می‌زنیم.

وی بیان کرد: برخی نانوایی ها برای نشان دادن تفاوت نان سبوس دار با نان سفید، سبوس اولیه را روی خمیر می پاشند و از آنجایی که فوری در تنور قرار می گیرد زمانی برای تخمیر آن وجود ندارد و در زمان مصرف مانع جذب املاح داخل آرد می شود.

غیاثی با اشاره به تفاوت قیمت انواع سبوس گفت: هرچند قیمت انواع سبوس چندان متفاوت نیست، اما همین اختلاف جزئی قیمت دلیل استفاده برخی نانوایی ها از سبوس غیرمرغوب است.

 وی گفت: اگر نان سبوس‌دار استاندارد در کشور بخواهد تولید شود باید آن سبوس در کارخانه به آرد اضافه شود که با شست‌وشو و گرفتن مواد مضر بتوان سبوس سالم و مفید به سبد مواد غذایی مردم اضافه کرد .

 
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
    عدد فــوق را در کــادر ذیــل وارد نمــائید
طراحی، اجرا و پشتیبانی : karamoozian.ir