تازه ترین خبــرها
برگزاری همایش پیاده روی در دهستان گوغر
سخنرانی پروفسور مهدی بلالی
برگزاری کلاس آموزشی آمادگی در بلایا در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور
حضور رییس دانشگاه در چهارمین نمایشگاه مطبوعات کرمان
دومین کنگره بین المللی پزشکی افضلی پور پایان یافت
دومین جلسه آموزشی اجرایی کانون های سلامت محله در کرمان برگزار شد
بازدید مشترک واحد بهداشت محیط و تعزیرات شهرستان شهربابک از مراکز و اماکن بین راهی
بهره مندی 2135 بیمارخاص از خدمات کلینیک های مختص بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمان
نگاهی به روز شمار هفته ملی دیابت
عملکرد مرکز بهداشت شهرستان راور در هفته پدافند غیرعامل
معرفی ورزش "برای تو نیک" ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان
دومین جلسه راه اندازی سمن تخصصی دندانپزشکی در کرمان برگزار شد
برگزاری جلسه آموزشی در زمینه پوکی استخوان در شهر راور
مراسم بزرگداشت و تجلیل از مادران شهید برگزار شد
امام حسین (ع) : هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
اماکن تاریخی و طبیعت اطراف کرمان
اولین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد+تصاویر
شهید حمید ادیبی از گمنامی تا....+تصویر شهید
ما بر تمامی احوال واخبار شما اگاه وآشنائیم وچیزی از شما نزد ما پنهان نیست.حضرت ولی عصر (عج)
طبیعت زیبای کرمان
متن کامل خبــر
کد خبر: 46704 | تاریخ وقوع: 1397/08/15 | تاریخ انتشار: 1397/08/15 | 12:03 PM | بازدید: 172    


سبوسی که هنگام پخت به نان اضافه می‌شود، ارزش غذایی ندارد
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: سبوسی که در نانوایی هنگام پخت استفاده می شود خوراک دام است و ارزش غذایی ندارد.

بهاره غیاثی افزود: با اینکه پزشکان بر مصرف نان سبوس دار تاکید دارند اما سبوسی که هنگام پخت به نان اضافه می شود نه تنها مفید نبوده بلکه برای بدن انسان ضرر دارد.

 وی با بیان اینکه سبوس چند نوع است گفت: هر یک از انواع سبوس در فرایندهای متفاوت آسیاب بدست می آیند، به طوری که در پوست گیری سطحی، سبوس مخصوص خوراک دام بدست می آید و زبر است.

وی ادامه داد: سبوس مخصوص نان نیز از همان کارخانه ها تولید می شود، اما باید پس از چند بار جداسازی پوست به دست آید.

غیاثی گفت: متاسفانه در برخی از موارد مشاهده شده که از سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود که نه تنها هیچ خاصیتی ندارد، بلکه مضر است و با این کار سم وارد بدن خودمان می‌کنیم.

وی افزود: همه سموم، فلزات سنگین و باقی‌مانده‌های شیمیایی روی سبوس دامی می‌نشیند و با مصرف آن به سلامت خودمان آسیب می‌زنیم.

وی بیان کرد: برخی نانوایی ها برای نشان دادن تفاوت نان سبوس دار با نان سفید، سبوس اولیه را روی خمیر می پاشند و از آنجایی که فوری در تنور قرار می گیرد زمانی برای تخمیر آن وجود ندارد و در زمان مصرف مانع جذب املاح داخل آرد می شود.

غیاثی با اشاره به تفاوت قیمت انواع سبوس گفت: هرچند قیمت انواع سبوس چندان متفاوت نیست، اما همین اختلاف جزئی قیمت دلیل استفاده برخی نانوایی ها از سبوس غیرمرغوب است.

 وی گفت: اگر نان سبوس‌دار استاندارد در کشور بخواهد تولید شود باید آن سبوس در کارخانه به آرد اضافه شود که با شست‌وشو و گرفتن مواد مضر بتوان سبوس سالم و مفید به سبد مواد غذایی مردم اضافه کرد .

 
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
    عدد فــوق را در کــادر ذیــل وارد نمــائید
طراحی، اجرا و پشتیبانی : karamoozian.ir