تازه ترین خبــرها
تقدیر از داوطلبان سلامت پایگاه سلامت ضمیمه شهرستان بافت
نجات جان یک مادر باردار زرندی
بازدید ارزیابان مدل تعالی منابع انسانی از بیمارستان افضلی پور
اولین نشست هم اندیشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با انجمن های علمی دانشگاه
آغاز طرح ملی ثبت نام گروه پرستاری
پایان کار ارزیابی " تعالی منابع انسانی" در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
هم اندیشی مسئولان آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه داخلی
بازدید مشاور رئیس دانشگاه در امور ستادی از ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمان
بزرگداشت روز حسابدار در بیمارستان شهید بهشتی
شعبه مشاوره دانشجویی در دانشکده پزشکی افتتاح شد
ثبت اختراع"پانسمان و تورینکه امداد و نجات" توسط کارشناس ارشد پرستاری
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه سلامت روان در شهرستان راور
برگزاری سمینار علمی ایدز در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر
دوره آموزش مقدماتی word و Excel
برگزاری جلسه هم اندیشی پیشبرد اهداف برنامه تالاسمی در شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه
آیین بزرگداشت "روز دانشجو" برگزار شد
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری
تشخیص و درمان زودهنگام در روند موفق تر درمان بیماری ام اس مهم است
مراسم بزرگداشت و تجلیل از مادران شهید برگزار شد
امام حسین (ع) : هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
اماکن تاریخی و طبیعت اطراف کرمان
اولین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد+تصاویر
شهید حمید ادیبی از گمنامی تا....+تصویر شهید
ما بر تمامی احوال واخبار شما اگاه وآشنائیم وچیزی از شما نزد ما پنهان نیست.حضرت ولی عصر (عج)
طبیعت زیبای کرمان
متن کامل خبــر
کد خبر: 47858 | تاریخ وقوع: 1397/09/11 | تاریخ انتشار: 1397/09/11 | 1:34 PM | بازدید: 111    

به همت معاونت غذا و دارو کرمان و با همکاری صدا و سیمای کرمان صورت پذیرفت؛
تهیه مستند اطلاع رسانی در خصوص صدور کد بهداشتی برای واحدهای تولیدی و کارگاهی
با هماهنگی صدا و سیمای استان و همکاری اداره غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه، در مستندی به مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه دریافت کد بهداشتی برای محصولات تولیدی خانگی و کارگاه های تولیدی کوچک در سطح عرضه پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس اداره غذا این معاونت در این رابطه گفت: مسئولیت اداره غذا، نظارت بر تولید مواد غذایی بوده تا تولیداتی که در سطح عرضه و در دسترس مردم قرارمی گیرد سالم و ایمن باشد و در همین رابطه ضوابطی در تولید وجود دارد که باید رعایت شود.

 دکتر قنبری همچنین افزود: با تشکیل جلساتی که با کارشناسان اداره غذا صورت گرفته تا دیدگاه مشترکی بین کارشناسان به وجود آید و تا آنجا که ممکن باشد جهت تسهیل در واحدهای کوچک تولیدی برای فضای موجود و دیگر قوانین سازمان، حداکثر همکاری صورت گیرد .

 
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
    عدد فــوق را در کــادر ذیــل وارد نمــائید
طراحی، اجرا و پشتیبانی : karamoozian.ir