تازه ترین خبــرها
تقدیر دانشجویان دانشکده بهداشت از کارشناس آزمایشگاه سم شناسی این دانشکده
برگزاری جلسه آموزشی سلامت روان ویژه روان شناسان و مشاوران شهرستان راور
پیام رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان به مناسبت روز هوای پاک
سمپوزیوم فوریت های مامائی برگزار شد
بازدید اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت کرمان از کانون سلامت محلات
برگزاری جلسه هم اندیشی طرح جانمایی جغرافیایی مراکز کاهش آسیب
برگزاری کارگاه آموزش عملی مراقبت های سالمندان در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان راور
اجرای میز خدمت در مصلی نماز جمعه این شهرستان
تجلیل از سه پزشک بازنشسته چشم پزشکی در مرکز آموزشی درمانی شفا
انجام برنامه خطرسنجي كاركنان در مركز بهداشت شهرستان كرمان
آب مروارید یکی از علل شایع نابینایی در دنیا
17100سی سی خون توسط کارکنان دانشگاه اهدا شد
مراسم بزرگداشت و تجلیل از مادران شهید برگزار شد
امام حسین (ع) : هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
اماکن تاریخی و طبیعت اطراف کرمان
اولین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد+تصاویر
شهید حمید ادیبی از گمنامی تا....+تصویر شهید
ما بر تمامی احوال واخبار شما اگاه وآشنائیم وچیزی از شما نزد ما پنهان نیست.حضرت ولی عصر (عج)
طبیعت زیبای کرمان
متن کامل خبــر
کد خبر: 49135 | تاریخ وقوع: 1397/10/22 | تاریخ انتشار: 1397/10/22 | 5:28 PM | بازدید: 791    


برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
جشنواره غذای سالم به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان و همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان امروز شنبه 22 دی ماه در محل سلف سرویس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت 56 نفر از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

36 نفر در بخش پخت غذای سنتی و 20 نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.

فرآیند داوری این جشنواره با حضور 10 نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انجام شد  و به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.

شرکت دو نفر از همکاران به نام های علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.

ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذا های سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.

اسامی نفرات اول تا پنجم بخش پخت غذا

1_معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری

2_بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو

3_ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه

4_فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر

5_زیور مختار آبادی از معاونت بهداشتی

اسامی نفرات اول تا سوم بخش پخت شیرینی

1_ شیما کازرونی از معاونت تحقیقات و فناوری

2_ فضه خاتون اسلامی از بیمارستان افضلی پور

3_ اکرم خالقی از بیمارستان افضلی پور

 
نظرات کاربــران:

 
همکار | 1397/10/24
0
4
ضمن تشکر از برگزاری این جشنواره،انتقادی به داوری عزیزان دارم. عنوان جشنواره "غذا و شیرینی سنتی کرمان بود.در انتخاب ها بهتر بود سنتی بودن پررنگ باشد.بین این همه غذاها وشیرینی های سنتی کرمان که عزیزان زحمت کشیده بودند.کیک زیرا کجای استان قراردارد؟؟؟؟
کارمند | 1397/10/23
2
0
مثل همیشه کارمندان معاونت تحقیقات و فناوری گل کاشتند

نام:
ایمیل:  
نظر:
    عدد فــوق را در کــادر ذیــل وارد نمــائید
طراحی، اجرا و پشتیبانی : karamoozian.ir